Activități în fermă - descoperă natura

Din categoria: Natură
2 ore
română
Până la 40 persoane
Părinții își pot aduce copiii mai mici de 2 ani.

Aromela  Bio
Despre gazda ta, Aromela

Povestea noastră a început în anul 2014, din dorința de a obține produse unice românești. Am pornit la drum cu o plantație de soc, lavandă și aronia ecologice, însă pasiunea pentru natură ne-a condus spre dezvoltare, înființând și alte culturi bio. Astfel, în anul 2021, ne mândrim cu o fermă de 10 hectare, AROMELA (Sana Plant Extract, denumire care cuprinde esența activității noastre: Extracte din Plante Sănătoase).
Vezi profilul complet


Ce vom face

~ Timpul petrecut în natură nu este niciodată timp pierdut ~ De când zilele devin mai lungi și mai călduroase, ferma noastra iși deschide larg porțile vizitatorilor. Vino să te deconectezi într-o plimbare relaxantă în fermă, la o ședintă de yoga, sau la un picnic alături de cei dragi. Te așteptăm să descoperi natura, să te bucuri de culorile și de frumosul ei, iar la final vei pleca cu un goodie bag Aromela. • Ferma găzduiește și evenimente private (școala altfel; excursii; grupuri de yoga/sport; șamd.) • Cost: 30 lei/persoană (se primeste pachet cadou cu produse Aromela); Copiii < 2 ani - intrare gratuită;


Unde o să fie

Ferită de forfota orașului, ferma Aromela este situată intr-un colț de liniște, la 40 km de București. Abia așteptăm să ne vedem și să vă urăm un bun venit în ferma noastră!


Ce pot să ofer
Goodie bag Aromela

Ai din partea noastră Goodie bag Aromela

Instructaj / Ghidaj

Răspundem cu mare drag tuturor intrebărilor


Cine poate participa

Pot participa oaspeți de toate vârstele.

Participarea oaspeților sub 18 ani

Dacă aduci un oaspete care are sub 18 ani, este responsabilitatea ta să te asiguri că activitățile în care participă sunt adecvate vârstei.


Cerințe pentru oaspeți

Respectarea cerințelor ne va permite să oferim un sezon sigur pentru toți vizitatorii. Vrem să vă oferim un mediu curat și vă mulțumim că ne ajutați să îl păstrăm așa. • Tratați plantele și copacii cu delicatețe, nu rupeți si nu călcați culturile


Sfaturi de la gazdă

Zilele ploioase fac ferma să devină greu accesibilă, așa că vă rugăm să verificați vremea in prealabil și să ne contactați pentru informații și ajutor.

Selectează data & ora

Ai ajuns tarziu!
Nu mai sunt locuri libere pentru această experiență.
Distribuie prietenilor tăi!

Ești interesat?
Vezi disponibilitatea pentru această activitate.
Distribuie prietenilor tăi!