Kronstadt Experience-Descoperă Braşovul alături de un ghid local

Din categoria: Experiențe urbane
  • Brașov
  • 2 ore
  • română
  • ghidaj
  • Părinții își pot aduce copiii mai mici de 2 ani.

Despre gazda ta, Puiu

Salut,numele meu este Alin,sunt născut în Braşov si vreau să îţi prezint povestea acestuia prin ochii mei. Îmi iubesc oraşul şi chiar mai mult de atât,vreau să te fac şi pe tine să-i descoperi frumuseţile! Sunt pasionat de călătorii, motociclism şi de frumuseţea naturii,însă încă descopăr lucruri noi în fiecare zi. Sunt ghid turistic local în Braşov de un an şi jumătate,mă simt extraordinar făcând asta şi îmi doresc să întâlnesc oameni pozitivi,cu zâmbetul pe buze. Eu nu vreau să te plictisesc în timpul turului,ci vreau să îţi ofer o amintire frumoasă în Braşov,vreau să te simţi bine aici,să râzi şi să descoperi cât mai multe lucruri noi! Te aştept la o plimbare prin Braşov!
Vezi profilul complet


Ce vom face

Principalul traseu al turului se desfăşoară în centrul istoric al Braşovului. Cu ajutorul informaţiilor dar şi al unui suport vizual,respectiv fotografii, călătorim împreună cu câteva sute de ani în urmă în vremurile în care s-a fondat cetatea numită pe vremea aceea Kronstadt. Turul se desfăşoară în afara obiectivelor turistice,la cerere se poate vizita şi interiorul acestora,biletul de acces nefiind inclus.


Unde o să fie


Ce pot să ofer
Experienţe, trăiri, amintiri, zâmbete, cunoştinţe


Cine poate participa

Pot participa oaspeți de toate vârstele.

Participarea oaspeților sub 18 ani

Dacă aduci un oaspete care are sub 18 ani, este responsabilitatea ta să te asiguri că activitățile în care participă sunt adecvate vârstei.


Cerințe pentru oaspeți

Plimbarea noastră în vremurile medievale dar şi în centrul istoric al Braşovului se întâmplă într-un ritm lent, fără efort major.


Sfaturi de la gazdă

Recomand să fiţi echipaţi corespunzător vremii, iar prin asta mă refer la încălţăminte comodă şi haine pe măsura vremii pentru a vă simţi cât mai bine.

Selectează data & ora

Ai ajuns tarziu!
Nu mai sunt locuri libere pentru această experiență.

Ești interesat?
Vezi disponibilitatea pentru această activitate.