Întrebări frecvente

Gazde

Deveniți gazdă
Cum mă înregistrez?

Este destul de ușor să postați pe internet experiența gastronomică, turul orașului sau activitatea pe care o desfășurați. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți ca și gazdă pe website-ul nostru.

Nu vă faceți griji, este complet gratuit să vă înscrieți ca și gazdă.

Cine poate deveni gazdă?

RomâniaMagică colaborează cu plăcere cu localnici care sunt pasionați de orașul lor și care au cunoștințe valoroase pe care să le împărtășească călătorilor din întreaga lumea. Sunteți un gastronom talentat? Vă iubiți orașul și abia așteptați să-i faceți cunoscute comorile ascunse, prin ochii unui localnic? Sau aveți un talent deosebit pe care ați vrea să îl împărtășiți?

Deveniți gazdă creându-vă pur și simplu propria ofertă sau alegeți să vă înscrieți într-o ofertă de pe platforma RomâniaMagică Original.

Oferta noastră include:

Experiențe culinare: Împărtășiți pasiunea dumneavoastră pentru gătit cu oameni din întreaga lume, faceți-vă prieteni noi și creați conexiuni. Puteți invita oaspeți acasă la dumneavoastră pentru o experiență gastronomică locală sau îi puteți invita în oraș pentru a le oferi ocazia de a gusta din bucătăria locală.

Tururi ale orașului: Arătați-le ce are orașul de oferit, de la zonele exclusiviste până la cartierele din apropiere, farmecul vieții de noapte, colțurile ascunse, zonele artistice – dumneavoastră le cunoașteți cel mai bine! Creați-vă propriul tur unic! Acesta poate fi de exemplu: “ Turneu graffiti din Sibiu“ sau “ Turul ciclismului urban prin Cluj-Napoca“.

Activități: Implicați-vă oaspeții într-un atelier distractiv și/ sau într-o activitate care le oferă informații cu privire la destinația dumneavoastră sau la cultură. “Creați-vă propria țiglă tradițională“, “Atelierul de fotografie de stradă din Brașov“ sau “ Cursuri de gătit in Alba-Iulia“ sunt doar câteva exemple ale activităților pe care le puteți oferi.

Excursii de o zi: Întotdeauna există locuri captivante chiar la ieșirea din orașul dumneavoastră pe care le puteți prezenta. Alcătuiți un itinerar și invitați-vă oaspeții să exploreze priveliști naturale minunate, monumente spectaculoase sau cele mai bune vinării.

Cod de conduită

În calitate de gazdă, trebuie să adoptați codul de conduită al comunității RomâniaMagică când vă aflați în tur; acesta conține norme de bun simț și anumite caracteristici specifice pentru RomâniaMagică. În cazul în care se constată o încălcare gravă a acestui cod, vom suspenda contul RomâniaMagică iar experiențele vor fi retrase.

  1. Mențineți siguranța oaspeților dumneavoastră. Evitați întotdeauna situațiile nesigure și evaluați activitățile pe care vreți să le desfășurați în cadrul programului cu privire la pericolele potențiale și la punctele critice. Informați-vă oaspeții cu privire la procedeele de siguranță relevante atunci când este necesar.
  2. Rămâneți imparțial și păstrați-vă cumpătul. Păstrați-vă profesionalismul și fiți rațional tot timpul.
  3. Nu vă exprimați nemulțumirea legată de RomâniaMagică și nu faceți remarci negative despre platformă în fața oaspeților dumneavoastră. Vă rugăm să informați direct echipa RomâniaMagică cu privire la evaluarea dumneavoastră.
  4. Rezolvați imediat problemele și transmiteți-le către RomâniaMagică, dacă se solicită acest lucru.
  5. Doar cei înscriși în program pot lua parte. Toate programele RomâniaMagică sunt private. Nu invitați niciodată persoane din afară și nici nu combinați mai multe grupuri/ rezervări într-un singur tur.
  6. Pe tot parcursul turului RomâniaMagică fiți disponibil pentru cazuri de urgență din partea oaspeților. Asigurați-vă că aveți mobilul încărcat atunci când plecați în tur.
  7. În caz de urgență, asigurați-vă că aveți numerele de telefon de urgență importante cu