Servicii și taxe
Ce servicii îmi oferă RomâniaMagică în calitate de gazdă?

RomâniaMagică găzduiește o platformă menită să ofere experiențe călătorilor din întreaga lume. Pentru a le da posibilitatea acestora să găsească gazde și să aibă o experiență excelentă în calitate de client, RomâniaMagică oferă următoarele servicii:

  1. O platformă ușor de utilizat pentru primirea și gestionarea rezervărilor.
  2. Promovarea gazdelor noastre și a experiențelor de pe platformă prin intermediul diferitelor canale de marketing și de parteneriat.
  3. Ajutor în promovarea experienței în calitate de gazdă prin oferirea în mod gratuit a unei poze profesioniste și a unei înregistrări video precum și sfaturi din partea administratorului nostru de destinație experimentat.
  4. Siguranța plăților și despăgubire în caz că turistul nu se prezintă sau în cazul în care anulează în ultimul moment, în conformitate cu politica referitoare la anulare.
  5. Servicii excelente pentru gazde și turiști.
Ce reprezintă taxa RomâniaMagică?

Pentru serviciile noastre, RomâniaMagică solicită o taxă transparentă:

  • 20% din prețul total pe care îl plătesc oaspeții pentru experiențele noastre (oferta gazdei)
  • 30% din prețul total pe care îl plătesc oaspeții pentru experiențele de pe platforma RomâniaMagică Originals. Această taxă se datorează în mare parte conținutului video ce urmează a fi realizat pentru dumneavoastră și unor investiții suplimentare de marketing promoțional menite să pună la vânzare experiențele.

RomâniaMagică își rezervă dreptul de a modifica procentajul taxei în scopuri de marketing sub forma unor campanii de lansare și alte produse.