Politica de confidențialitate

Citiți cu atenție Politica de Confidențialitate înainte de a utiliza site-ul www.RomaniaMagica.ro, aplicația mobilă Româniamagică, aplicații conectate și alte funcții online, inclusiv, fără restricții, e-mailuri, buletine de știri, mesaje text și widget-uri ("Servicii") operate de Romsoft Media ("noi" sau "ale noastre").

Această politică de confidențialitate descrie modul în care putem colecta, securiza, procesa și dezvălui informațiile dvs.

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată din când în când. Verificați-o în mod regulat pentru a revizui orice actualizare pe care o putem face.

1. Informații personale pe care le procesăm

Sunt patru categorii de informații personale pe care le procesăm:

Informațiile contului

Când vă înregistrați la Servicii, avem nevoie de informații personale cum ar fi numele, prenumele și adresa dvs. de e-mail. Dacă alegeți să participați la anumite Servicii, cum ar fi oferirea unui tur / unei experiențe sau achiziționarea unui produs, vă putem solicita informații suplimentare, fără restricții, cum ar fi adresa dvs. de e-mail pentru rezervare și numărul de telefon.

Informații despre plată și achiziționare

Dacă cumpărați sau vindeți un produs prin intermediul Serviciilor, vă putem colecta și procesa informațiile referitoare la tranzacție, care pot include: înregistrări ale achizițiilor și prețurilor, înregistrări ale detaliilor produsului, informații despre contul bancar, facturi, evidențe de plată, informații cu privire la facturare, informații de contact și detalii despre operațiunea de plată.

Informații de la părțile terțe

Putem colecta și stoca locația dvs. geografică exactă cu permisiunea dvs. Distribuim aceste informații despre locație altor persoane aprobate de dvs.

Informații colectate în mod automat

În mod automat, colectăm datele de bază de înregistrare și informațiile despre dispozitiv atunci când utilizați serviciile. Aceste informații sunt colectate, indiferent dacă ați creat sau nu un cont. Aceste informații pot include: informații despre modul în care utilizați serviciile, adresa IP, ora accesării, informațiile hardware / software, informațiile dispozitivului, identificatorii unici, datele cookie și paginile care v-au condus la Servicii.

2. Alte informații pe care le colectăm

Informațiile profilului

Puteți alege în mod voluntar să furnizați informații biografice suplimentare, cum ar fi hobby-urile / interesele, orașul în care locuiți, o descriere personală, sexul, vârsta, opiniile dvs. despre orașul dvs. și fotografia dvs. de profil. Unele dintre aceste informații fac parte din pagina dvs. de profil publică și sunt vizibile pentru alți utilizatori.

Nu suntem responsabili pentru orice informație personală pe care ați ales să o faceți public în profilul dvs. Puteți să modificați sau să eliminați oricând informațiile dvs. disponibile public, prin intermediul paginii de profil.

Conținutul comunității

Puteți contribui în mod voluntar la conținutul comunitar pentru servicii, cum ar fi: descrieri de locuri, experiențe și orașe, recenzii ale tururilor și locurilor, imagini, întrebări și răspunsuri privind destinațiile și alte tipuri de conținut similar.

Nu suntem responsabili pentru orice informații personale pe care le puteți oferi voluntar despre dvs. în aceste zone publice ale Serviciilor. Pentru a solicita eliminarea informațiilor dvs. personale din zonele publicate public, vă rugăm să consultați secțiunea "Drepturile dvs." a acestei Politici de confidențialitate.

Comunicările

Dacă comunicați cu noi sau utilizați Serviciile pentru a comunica cu alți utilizatori ai Serviciilor, colectăm informații despre comunicarea dvs. și orice informație pe care ați ales să o faceți voluntar în acele comunicări.

Nu suntem responsabili pentru orice informații personale pe care le puteți oferi voluntar despre dvs. în aceste comunicări. Pentru a solicita eliminarea informațiilor dvs. personale din comunicare, vă rugăm să consultați secțiunea "Drepturile dvs." a prezentei Politici de confidențialitate.

Activitatea

Colectăm informații privind utilizarea de către dvs. a serviciilor, fără restricții, inclusiv funcțiile pe care le utilizați, paginile pe care le accesați și căutările pe care le faceți în cadrul Serviciilor.

3. Cum procesăm informațiile personale

Putem procesa informațiile personale în următoarele scopuri: furnizarea serviciilor către dvs., comunicarea cu dvs., comercializarea serviciilor noastre, gestionarea sistemelor IT, efectuarea de investigații acolo unde este necesar, respectarea legislației aplicabile și îmbunătățirea serviciilor noastre.

Furnizarea serviciilor

Noi procesăm informațiile colectate pentru a opera, îmbunătăți, dezvolta și furniza Serviciile, inclusiv: procesarea informațiilor de plată pentru achizițiile realizate prin intermediul Serviciilor, transmiterea informațiilor pe care le publicați voluntar prin intermediul Serviciilor către alți utilizatori, comunicarea cu dumneavoastră, , personalizarea experienței dvs. de utilizator, monitorizarea și corectarea erorilor din cadrul serviciilor și punerea în aplicare a Termenilor și Condițiilor noastre și a acestei Politici de Confidențialitate.

Comunicări privind conținutul și activitatea dvs.

Serviciile oferă mai multe moduri în care utilizatorii pot alege să interacționeze între ei și cu conținutul comunitar. În anumite cazuri și atunci când credem că aveți un interes autentic pentru a primi aceste comunicări, vă vom trimite comunicări de non-marketing despre interacțiunile de la alți utilizatori ai serviciilor sau personalul nostru cu privire la conținutul pe care l-ați oferit voluntar și cu privire la propria activitate.

Puteți actualiza oricând preferințele de notificare pentru a dezactiva unele sau toate aceste comunicări.

Comunicări privind achizițiile dvs

Dacă alegeți să cumpărați un produs sau să indicați intenția de a achiziționa un produs prin intermediul Serviciilor, atunci vă putem trimite comunicări privind achiziția și / sau produsul respectiv. Aceste comunicări pot include fără restricții: actualizări privind starea tranzacțiilor, alerte privind erorile tranzacției, memento-uri pentru a finaliza tranzacțiile, memento-uri pentru datele programate privind turneul / experiența produsului achiziționat, dacă este cazul, și cererile de revizuire a produsului.

Comunicări privind produsele enumerate

Dacă alegeți să includeți un produs pe listă (de ex. Un tur sau o experiență), vă putem trimite comunicări cu privire la produsul dvs., fără restricții inclusiv: notificări privind achizițiile sau intențiile de cumpărare, comunicări de la utilizatori cu privire la produsul dvs., întrebări, memento-uri ale viitoarelor date despre turneu / experiență, memento-uri pentru a actualiza datele despre disponibilitate, sugestii pentru optimizarea listelor de produse și anunțuri despre campanii, programe sau canale pentru care produsul dvs. ar putea fi eligibil.

Comunicări pentru comercializarea directă

Cu consimțământul dvs. prealabil, vă putem procesa informațiile personale pentru a vă comunica informații referitoare la serviciile care ar putea fi de interes pentru dvs. Putem trimite informații privind promoțiile, ofertele de produse, funcțiile și serviciile noi și alte informații de marketing care ar putea fi de interes pentru dvs.

Chiar dacă ați acordat un consimțământ prealabil, puteți renunța oricând la unele sau la toate aceste comunicări de marketing direct prin intermediul paginii dvs. de profil, a serviciilor sau urmând instrucțiunile incluse în e-mailurile noastre către dvs.

Îmbunătățirea serviciilor noastre

Folosim informațiile pe care le colectăm pentru a îmbunătăți serviciile. Acestea includ: operarea și întreținerea platformelor și software-ului nostru de calcul, asigurarea integrității și securității datelor și a platformelor de calcul, analizarea implicării publicului și utilizatorilor, testarea și monitorizarea noilor caracteristici și analizarea activității de cumpărare.

Administrarea financiară și a afacerilor

Putem folosi informațiile personale colectate de la dvs. în cadrul gestiunii noastre generale de afaceri și financiare, inclusiv: planificarea și raportarea, dezvoltarea personalului, vânzările, contabilitatea, finanțarea și respectarea cerințelor legale.

4. Baze legale pentru prelucrarea datelor

Ne procesăm datele în conformitate cu una sau mai multe dintre următoarele temeiuri juridice:

Consimțământ: Putem procesa informațiile dvs. când vă solicităm și vă dați voluntar consimțământul pentru a procesa datele dvs. personale în scopul specific pentru care am cerut.

Contract:Putem să vă procesăm informațiile atunci când este necesar pentru un contract între dvs. și noi.

Obligații legale:Putem procesa informațiile dvs. atunci când este necesar pentru a respecta legea.

Interese legitime: Putem procesa informațiile dvs. atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime de a opera sau a promova afacerea noastră, cu excepția cazului în care acest interes este înlăturat de interesele sau de drepturile și libertățile fundamentale.

5. Informațiile personale pe care le distribuim

Nu împărtășim informațiile dvs. personale cu comercianții.

Nu permitem companiilor de publicitate să colecteze date prin intermediul Serviciilor.

Procesatorii de date ai părților terțe

Putem să vă împărtășim informațiile dvs. unor companii terțe pentru a: oferi asistență pentru clienți, a efectua servicii legate de calcul, cum ar fi, fără restricții, servicii de întreținere, servicii de platformă de calcul, monitorizarea integrității, performanței și securității serviciilor și îmbunătățirea serviciile, pentru a procesa comunicații, inclusiv servicii de e-mail, SMS și de notificare mobilă, pentru a procesa și a monitoriza tranzacțiile de plată și pentru a analiza modul în care sunt utilizate serviciile.

Aceste părți terțe pot avea acces la informațiile dvs. personale, în măsura în care e necesar pentru îndeplinirea acestor sarcini. Menținem un acord de procesare a datelor cu toți procesatorii de date ai părților terțe cu care împărtășim informațiile dvs. personale. Acești procesatori de date sunt obligați să protejeze confidențialitatea și securitatea acestor informații personale și să proceseze datele în conformitate cu legislația în vigoare, în conformitate cu această politică de confidențialitate.

Alte situații

Putem pune informațiile personale la dispoziția părților terțe în aceste circumstanțe limitate: (1) cu consimțământul dumneavoastră expres (2) când credem cu bună-credință că este cerut de lege, (3) când credem cu bună-credință că este necesar să ne protejăm drepturile sau proprietatea sau (4) oricărui succesor sau cumpărător într-o fuziune, achiziție, lichidare, dizolvare sau vânzare de active. Acordul dvs. nu va fi necesar pentru publicare în aceste cazuri, dar vom încerca să vă informăm, în măsura în care acest lucru este impus de lege.

6. Cookies, semnale și tehnologii similare

Utilizăm tehnologii, cum ar fi cookie-urile (fișierele mici stocate pe browserul dvs.), identificatorii unici de dispozitiv pentru a identifica computerul sau dispozitivul, astfel încât să putem personaliza experiența dvs. în calitate de utilizator și să monitorizăm utilizarea serviciilor noastre.

Putem folosi semnale web sau tehnologii similare atunci când vă trimitem e-mailuri pentru a determina dacă e-mailul a fost deschis și ce link-uri accesați. Colectăm aceste informații pentru a asigura livrarea și pentru a monitoriza și măsura eficiența comunicărilor noastre.

Puteți bloca cookie-urile sau alte tehnologii de urmărire prin intermediul browserului dvs., al clientului de e-mail sau al altor tehnologii, însă anumite caracteristici personalizate ale serviciilor pot fi degradate sau pot deveni indisponibile.

7. Minorii

Nu comunicăm sau nu colectăm cu bună știință informații personale de la copii cu vârsta sub 18 ani. În cazul în care dvs. considerați că am colectat din greșeală astfel de informații, vă rugăm să ne contactați pentru a putea obține cu promptitudine acordul părinților sau pentru a elimina informațiile. Persoanelor cu vârsta sub 18 ani nu li se permite să facă cumpărături de la noi.

8. Securitate

Ne angajăm să vă protejăm informațiile. Utilizăm garanții puternice, atât tehnice, cât și organizaționale, pentru a vă proteja împotriva accesului neautorizat, distrugerii sau modificării ilicite și publicării neautorizate a informațiilor dvs.

În anumite cazuri, cum ar fi informațiile despre plăți, noi criptăm transmisiunile de date utilizând tehnologia Secure Sockets Layer (SSL). Cu toate acestea, nu se poate garanta nici o metodă de securitate sau de criptare pentru a proteja informațiile de hackeri sau erori umane. Astfel de transmisiuni sunt efectuate pe propria dvs. răspundere. Sunteți responsabil a vă asigura că toate informațiile personale pe care ni le trimiteți sunt trimise în siguranță.

9. Păstrarea datelor

Facem toate demersurile necesare pentru a vă asigura că informațiile dvs. personale sunt păstrate numai atâta timp cât este necesar.

10. Drepturile dvs.

Dacă sunteți rezident în UE, GDPR vă oferă anumite drepturi cu privire la informațiile dvs. personale. Dacă doriți să exercitați aceste drepturi, trimiteți solicitarea dvs. prin intermediul opțiunilor de contact descrise în secțiunea "Informații de contact" în această politică de confidențialitate. Rețineți că am putea cere să vă verificăm identitatea înainte de a putea începe procesarea solicitării dvs.

Accesul și Transferabilitatea

Puteți accesa și actualiza unele dintre informațiile dvs. prin intermediul serviciilor prin setările profilului. De asemenea, aveți dreptul să primiți informațiile personale pe care le-ați furnizat într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și în format prelucrabil automat sau să transmiteți aceste informații personale direct unei terțe părți.

Corectarea

În cazul în care nu puteți actualiza informațiile personale inexacte sau incomplete referitoare la dvs. prin intermediul Serviciilor, aveți dreptul să ne solicitați pentru a corecta aceste informații în numele dvs.

Ștergerea

Luăm toate măsurile rezonabile pentru a ne asigura că informațiile dvs. personale sunt păstrate numai atâta timp cât este necesar. Aveți dreptul, în anumite circumstanțe, de a solicita să ștergeți informațiile dvs. personale pe care le-am colectat.

Putem păstra, în anumite circumstanțe, unele informații personale dacă ne bazăm pe interesele noastre legitime ca bază pentru prelucrarea acestor informații, iar aceste informații personale sunt necesare pentru a ne îndeplini interesul legitim. Exemplele includ fără restricții: informațiile de plată necesare în scopuri legale și fiscale, detalii necesare privind tranzacțiile cu privire la produsele achiziționate pentru evidența contabilă și înregistrările utilizate în monitorizarea și prevenirea fraudei și abuzurilor.

Conținutul comunitar pe care l-ați oferit voluntar poate fi, de asemenea, păstrat și va rămâne public în cadrul Serviciilor. Cu toate acestea, la solicitarea dvs., vom disocia acest conținut de informațiile dvs. personale (adică dacă "anonimizați" conținutul).

Restricții de procesare

În anumite circumstanțe, aveți dreptul să solicitați restricționarea procesării informațiilor dvs. personale. Puteți solicita să limităm procesarea informațiilor dvs. personale dacă: (a) contestați corectitudinea informațiilor și verificăm corectitudinea informațiilor; (b) informațiile au fost procesate ilegal și vă opuneți ștergerii; (c) ) nu mai avem nevoie de datele personale, dar aveți nevoie să le păstrăm pentru a stabili, exercita sau apăra o reclamație legală sau (d) ați făcut obiecții cu privire la procesarea datelor dvs. iar noi avem în vedere dacă motivele noastre legitime le depășesc pe cele ale dvs.

Obiecții cu privire la procesare

Aveți dreptul să ne cereți să nu mai preluăm prelucrarea informațiilor dvs. personale în scopul comercializării directe în orice moment.

În cazul în care vă prelucram datele bazate pe interesele noastre legitime, puteți solicita, în anumite circumstanțe, ca informațiile dvs. personale să nu mai fie procesate, cu excepția cazurilor în care avem motive legitime întemeiate care depășesc interesele dvs. pentru procesarea datelor , drepturile și libertățile dvs., sau în cazul în care prelucrarea se referă la stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale.

Informații de contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați, fie prin e-mail: support@romaniamagica.ro sau poștă: str. Metalurgiștilor, nr. 3, Sibiu, România.