Termeni și condiții

Citiți cu atenție termenii și condițiile ("Termeni", "Termeni și condiții") înainte de a utiliza site-ul www.romaniamagica.ro și aplicația mobilă RomâniaMagică ("Serviciul") administrată de Romsoft Media SRL ("noi" sau “al nostru").

Accesarea și utilizarea Serviciului este condiționat de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu respectarea acestor Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu oricare parte a acestor termeni, atunci este posibil să nu puteți accesa Serviciul.

Achiziții

Dacă doriți să cumpărați orice produs sau serviciu pus la dispoziție prin intermediul Serviciului ("Achiziție"), vi se poate solicita să furnizați anumite informații relevante pentru achiziția dvs., incluzând, fără restricții, numărul cardului dvs. de credit, data de expirare a cardului dvs. de credit, adresa de facturare și informațiile dvs. de expediere.

Reprezentați și garantați că: (i) aveți dreptul legal de a utiliza orice card (carduri) de credit sau alte metode de plată în legătură cu orice achiziție; și că (ii) informațiile pe care ni le furnizați sunt adevărate, corecte și complete.

Prin transmiterea acestor informații, ne acordați dreptul de a furniza informațiile unor terțe părți pentru a facilita finalizarea achizițiilor.

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a anula comanda dvs. în orice moment din anumite motive, inclusiv, dar fără a se limita la: disponibilitatea produselor sau serviciilor, erori în descrierea sau prețul produsului sau serviciului, eroare în comanda dvs. sau din alte motive.

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a anula comanda dacă există suspiciuni de fraudă sau de o tranzacție neautorizată sau ilegală.

Disponibilități, erori și inadvertențe

Actualizăm constant ofertele noastre pentru produse și servicii din cadrul Serviciului. Produsele sau serviciile disponibile din cadrul Serviciului nostru ar putea avea un preț greșit afișat, ar putea fi descrise în mod incorect sau indisponibile și este posibil să întâmpinăm întârzieri în actualizarea informațiilor din cadrul Serviciului și în promovarea noastră pe alte site-uri Web.

Nu putem și nu garantăm exactitatea sau caracterul complet al informațiilor, inclusiv prețurile, imaginile produselor, specificațiile, disponibilitatea și serviciile. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza informațiile și de a corecta erorile, inadvertențele sau omisiunile în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Conținut

Serviciul nostru vă permite să publicați, să conectați, să stocați, să distribuiți și să difuzați în mod specific anumite informații, text, grafice, videoclipuri sau alte materiale ("Conținut"). Sunteți responsabil pentru conținutul pe care îl postați în cadrul Serviciului, inclusiv legalitatea, fiabilitatea și caracterul adecvat al acestuia.

Prin publicarea de conținut în acest Serviciu, ne acordați dreptul și permisiunea de a utiliza, modifica, efectua în mod public, afișa în mod public, reproduce și distribui un astfel de conținut pe și prin intermediul Serviciului. Dumneavoastră păstrați toate drepturile asupra oricărui Conținut pe care îl trimiteți, postați sau afișați pe sau prin intermediul Serviciului și sunteți responsabil pentru protejarea acestor drepturi. Sunteți de acord că această licență include dreptul de a face conținutul dvs. să fie disponibil pentru alți utilizatori ai Serviciului, care pot, de asemenea, să utilizeze conținutul dvs. supus acestor Termeni.

Reprezentați și garantați că: (i) Conținutul este al dvs. (Dumneavoastră îl dețineți) sau aveți dreptul să îl folosiți și să ne acordați drepturile și permisiunea așa cum sunt prevăzute în prezentele Condiții, iar (ii) publicarea conținutului dvs. pe sau prin intermediul Serviciului nu încalcă drepturile de confidențialitate, drepturile de publicitate, drepturile de autor, drepturile contractuale sau orice alte drepturi ale oricărei persoane.

Conturi

Atunci când creați un cont la noi, trebuie să ne furnizați informații exacte, complete și actualizate în orice moment. Nerespectarea acestor prevederi constituie o încălcare a Termenilor, ceea ce poate duce la încetarea imediată a contului dvs. în Serviciul nostru.

Sunteți responsabil pentru protejarea parolei pe care o utilizați pentru a accesa Serviciul și pentru orice activități sau acțiuni aflate sub parola dvs., indiferent dacă parola dvs. este la Serviciul nostru sau la un serviciu al unei terțe părți.

Sunteți de acord să nu dezvăluiți parola niciunei terțe părți. Trebuie să ne anunțați imediat după ce ați luat la cunoștință orice încălcare a securității sau utilizarea neautorizată a contului dvs.

Nu aveți dreptul să utilizați ca nume de utilizator numele unei alte persoane sau entități sau care nu este disponibil în mod legal pentru utilizare, un nume sau o marcă care este supusă oricăror drepturi ale altei persoane sau entități, altele decât dvs., fără o autorizare corespunzătoare sau un nume care este altfel ofensator, vulgar sau obscen.

Drepturi de autor

Respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora. Politica noastră este să răspundem oricăror reclamații conform cărora conținutul postat în cadrul Serviciului încalcă drepturile de autor sau alte de altă proprietate intelectuală ("Încălcare") ale oricărei persoane.

Dacă vă revin drepturile de autor sau sunteți autorizat în numele acestuia și considerați că lucrarea protejată prin drepturi de autor a fost copiată într-un mod care constituie o încălcare a drepturilor de autor care are loc prin intermediul Serviciului, trebuie să trimiteți notificarea în scris în atenția "Încălcarea drepturilor de autor" a info@romaniamagica.ro și includeți în înștiințarea dvs. o descriere detaliată a presupusei încălcări.

S-ar putea să fiți tras la răspundere pentru daune (inclusiv costuri și onorarii pentru avocați) pentru că ați relatat că orice Conținut încalcă drepturile dvs. de autor.

Proprietatea intelectuală

Serviciul și conținutul său original (cu excepția conținutului furnizat de utilizatori), caracteristicile și funcționalitatea sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a Romsoft Media SRL și a licențiatorilor săi. Serviciul este protejat de dreptul de autor, mărcile comerciale și alte legi ale României și ale țărilor străine. Mărcile noastre comerciale și imaginea comercială de comerț nu pot fi folosite în legătură cu orice produs sau serviciu fără consimțământul scris prealabil al Romsoft Media SRL.

Legături cu alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține legături către site-uri web ale unor terțe părți sau servicii care nu sunt deținute sau controlate de Romsoft Media SRL.

Romsoft Media SRL nu are nicio autoritate și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor și serviciilor web ale unor terțe părți. În plus, confirmați și sunteți de acord cu faptul că Romsoft Media SRL nu va fi răspunzător, direct sau indirect, pentru niciun prejudiciu sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de sau în legătură cu utilizarea sau recurgerea la astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile sau prin intermediul unor astfel de site-uri web sau servicii.

Vă recomandăm să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri sau servicii ale unor terțe părți pe care le vizitați.

Închiderea contului

Vă putem închide sau suspenda imediat contul, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv fără limitare dacă Termenii sunt încălcați.

La închiderea contului, dreptul dvs. de a utiliza Serviciul va înceta imediat. Dacă doriți să vă întrerupeți contul, puteți întrerupe pur și simplu utilizarea Serviciului.

Limitarea răspunderii

În niciun caz Romsoft Media SRL, nici directorii, angajații, partenerii, agenții, furnizorii sau afiliații săi nu sunt răspunzători pentru nicio daună indirectă, incidentală, specială, consecventă sau punitivă, inclusiv, fără limitare, pierderea profitului, fondul comercial sau alte pierderi intangibile care rezultă din (i) accesul la sau utilizarea sau incapacitatea de a accesa sau de a folosi Serviciul; (ii) orice comportament sau conținut al oricărei terțe părți în cadrul Serviciului; (iii) orice conținut obținut de la Serviciu; și (iv) accesul, utilizarea sau modificarea neautorizată a transmisiilor sau a conținutului dvs., indiferent dacă se bazează pe garanție, contract, răspundere civilă contractuală (inclusiv neglijență) sau orice altă teorie legală, indiferent dacă am fost sau nu informați despre posibilitatea unor astfel de daune, dacă se constată că o remediere prezentată în acest document a eșuat din scopul său esențial.

Avertisment

Utilizarea Serviciului este pe propria dumneavoastră răspundere. Serviciul este furnizat într-o bază "AȘA CUM ESTE" și "CA DISPONIBIL". Serviciul este furnizat fără garanții de orice fel, expres sau implicit, incluzând, dar fără limite, garanțiile implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, non-încălcare sau performanță.

Romsoft Media SRL, filialele sale și licențiatorii săi nu garantează că a) Serviciul va funcționa neîntrerupt, ca e securizat sau disponibil la un anumit moment sau locație; b) orice erori sau defecțiuni vor fi corectate; c) serviciul nu conține viruși sau alte componente dăunătoare; sau d) rezultatele utilizării Serviciului vor îndeplini așteptările dumneavoastră.

Legislația aplicabilă

Acești Termeni sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile României, fără a ține seama de conflictul de legi al acesteia.

Eșecul nostru de a aplica orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerat o renunțare la aceste drepturi. Dacă o prevedere a acestor Termeni este considerată nevalabilă sau inaplicabilă de către o instanță, restul prevederilor acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord între noi referitor la Serviciul nostru și înlocuiesc orice acorduri anterioare stabilite între noi cu privire la Serviciu.

Schimbări

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este necesară, vom încerca să furnizăm o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a oricăror noi condiții. Ceea ce constituie o schimbare necesară va fi determinat la discreția noastră.

Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după intrarea în vigoare a acestor revizuiri, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugam a înceta utilizarea Serviciului.

Informații de contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați, fie prin e-mail: support@romaniamagica.ro sau poștă: str. Metalurgiștilor, nr. 3, Sibiu, România.