Cu căruța la o masă câmpenească în Zărnești

Din categoria: Natură
4 ore
română
Până la 10 persoane
Părinții își pot aduce copiii mai mici de 2 ani.

Asociația Ecoturistică  Zărnești
Despre gazda ta, Asociația Ecoturistică

AEZPC (Asociația Ecoturistică Zărnești - Piatra Craiului) urmărește dezvoltarea ecoturismului în Zărnești, pentru bunăstarea generației prezente, si păstrarea resurselor pentru generațiile viitoare.
Vezi profilul complet


Ce vom face

Bucură-te de natură într-un mod cât mai relaxant! Pachetul cuprinde o plimbare de aproximativ două ore cu căruța trasă de doi cai voinici și o masă câmpenească la poalele Pietrei Craiului, în zona turistică Zărnești - Plaiul Foii. Masa câmpenească include: preparate locale aduse de la ferma proprie a Pensiunii Hora cu Brazi din Zărnești.


Unde o să fie

Zarnești este un oraș cu cca 22.000 de persoane (conform ultimelor statisticilor), situat la altitudinea de 722 m (centrul orasului), atestat documentar în anul 1373. Este asezat în compartimentul depresionar Zărnești – Baraolt, la poalele munților Piatra Craiului și este o bună bază de plecare pentru traseele turistice și de cațărare din masiv.


Ce pot să ofer
Alcool

Afinată, țuică și bere

Masă câmpenească

Preparate locale


Cine poate participa

Pot participa oaspeți de toate vârstele.

Participarea oaspeților sub 18 ani

Dacă aduci un oaspete care are sub 18 ani, este responsabilitatea ta să te asiguri că activitățile în care participă sunt adecvate vârstei.

Include alcool

Vor fi serviți cu băuturi alcoolice doar oaspeții care au vârsta legală pentru a consuma alcool și care dețin un buletin de identitate valabil.


Sfaturi de la gazdă

Faceți o mică oprire la Centrul de Informare Turistică din Zărnești pentru pentru recomandări și informați turistice din zona Zărnești și Piatra Craiului.

Selectează data & ora

Ai ajuns tarziu!
Nu mai sunt locuri libere pentru această experiență.
Distribuie prietenilor tăi!

Ești interesat?
Vezi disponibilitatea pentru această activitate.
Distribuie prietenilor tăi!