Culege afine BIO din Dealul cu Afine

5.00 (2 recenzii)
Din categoria: Natură
2 ore
română
Până la 20 persoane

Ajay Naqvi
Despre gazda ta, Ajay

Această plantație ne-a reunit pe noi. O carieră corporatistă de succes l-a ținut pe fermierul șef în India…departe de famile. Acum suntem cu toții în România și pentru asta meritul revine incantatoarei noastre plantații. Nu este afacerea noastră, ci afacerea familiei noastre. Și nu colaborăm la muncă decât cu prieteni, rude și parteneri care ne sunt parte din familia extinsă și în care avem deplină încredere.
Vezi profilul complet


Ce vom face

Pornind de la plantație și bucuria de a va culege singuri afinele, mai avem în plan și să creăm câteva experiențe unice pentru voi. Ar putea fi combinat cu Yoga (un retreat la poalele munților Făgăraș), drumeții sau traseu de biciclete, sau descoperirea liniștii și șarmului unui sat Saxon după ce ați savurat afinele noastre delicioase. Va așteptăm la cules și aer curat și o liniște deplină, întreruptă doar de sunetele naturii.


Unde o să fie

Mărginită într-o parte de o rezervă naturală de 50 ha – Poiana Narciselor, la poalele munților Făgăraș, terenul nostru a rămas protejat și virgin. Chiar și accesul la fermă este uneori dificil. Solul este așadar plin de nutrienți și așa intenționăm să îl menținem. Ajutăm doar mama Natură să își transfere bunătățile afinelor noastre mândre și îmbelșugate pe care noi la rând vi le aducem vouă.


Ce pot să ofer
Tur ghidat

Scurt tur al plantației, mod de plantare și procesare

Afine proaspete

Culege singur afinele direct din plantație

Pentru acasă

Îți oferim 1 kg de afine pentru fiecare persoană care a făcut rezervarea.


Cine poate participa

Pot participa oaspeții cu vârsta peste 2 ani.

Participarea oaspeților sub 18 ani

Dacă aduci un oaspete care are sub 18 ani, este responsabilitatea ta să te asiguri că activitățile în care participă sunt adecvate vârstei.


Cerințe pentru oaspeți

Aduceți cu voi cizmulițe de ploaie pentru cei mici și purtați o încălțăminte lejeră de care să nu vă pară rău că s-a murdărit.


Sfaturi de la gazdă

Transportul va fi oferit la cerere. Deși îi încurajăm pe oameni să meargă pe jos sau să putem organiza o plimbare cu cai. Dacă aveți SUV este chiar mai bine.


Părerile oaspeților
 • AnaMaria
  AnaMaria • 24 Jul, 2019
  Cu greu imi tin copiii departe de telefoane si tablete. Cu greu gasesc activitati care sa le placa si care sa ii tina implicati ca sa nu se plictiseasca. Sa culeaga ei afine?? Daaa. Chiar nu ma asteptam sa le placa asa mult. Au fost foarte incantati. Era o adevarata competitie intre ei - cine gaseste afina cea mai mare :))). Gustul fructelor nu poate fi descris... trebuie sa le incerci. Nu uitati palariute sau sepcutele de soare asa cum am facut noi :(
 • Emilia
  Emilia • 24 Jul, 2019
  Fructele sunt foarte gustoase. Gazde foarte amabile. Recomand cu caldura.
Selectează data & ora

Ai ajuns tarziu!
Nu mai sunt locuri libere pentru această experiență.
Distribuie prietenilor tăi!

Ești interesat?
Vezi disponibilitatea pentru această activitate.
Distribuie prietenilor tăi!