Explorează Cluj-Napoca pe un Vespa

Din categoria: Experiențe urbane

Despre gazda ta, Robert

Proiectul Vespa Cluj a început bineînțeles de la o pasiune comună pentru Vespa și cea ce înseamnă Vespa. Am observat câtă veselie și bucurie aduc aceste mici minunății tehnice și ne-am hotărât că ar fi foarte frumos să oferim un astfel de serviciu și turiștilor români sau stăini. În afară de mâncare și partea de istorie + cultură, clujul nu oferă extraordinar de multe activități de tip outdoor. Cele existente sunt bune, dar nu oferă o diversitate sau un nivel de adrenalină peste medie.
Vezi profilul complet


Ce vom face

Rent a Vespa Cluj este un serviciu de inchirieri scutere. Scuterele se pot ridica de pe strada Daicoviciu Nr. 11, din barul Room. Aici sunt, de asemenea, expuse uneori. Clienții ce optează pentru pachetele de 1 zi primesc o limonadă din partea casei. Facem mai apoi instructajul de siguranță, se înmânează scuterele și echipamentul de protecție și pot începe explorarea spațiului urban. Nu există limite de închiriere. Minim se închiriază pe 3 ore, 6 ore, 1 zi, 2 zile sau chiar o săptămână sau o lună.


Unde o să fie


Ce pot să ofer
Limonada

Clienții ce optează pentru pachetele de 1 zi primesc o limonadă din partea casei și li se face instructajul de siguranță. Deasemenea oferim si transport pana la locatia clientului.

Echipament

Scuterul și echipament de protecție.


Cine poate participa

Pot participa oaspeții cu vârsta peste 18 ani.


Cerințe pentru oaspeți

Trebuie să ai vârsta minimă de 18 ani și permis de conducere obținut cu minim 6 luni înainte.

Selectează data & ora

Ai ajuns tarziu!
Nu mai sunt locuri libere pentru această experiență.

Ești interesat?
Vezi disponibilitatea pentru această activitate.