Descoperă Cluj-Napoca pe 2 roți

Din categoria: Experiențe urbane
4 ore
română
Până la 10 persoane

Robert  Staicu
Despre gazda ta, Robert

Proiectul Vespa Cluj a început bineînțeles de la o pasiune comună pentru Vespa și cea ce înseamnă Vespa. Am observat câtă veselie și bucurie aduc aceste mici minunății tehnice și ne-am hotărât că ar fi foarte frumos să oferim un astfel de serviciu și turiștilor români sau stăini. În afară de mâncare și partea de istorie + cultură, clujul nu oferă extraordinar de multe activități de tip outdoor. Cele existente sunt bune, dar nu oferă o diversitate sau un nivel de adrenalină peste medie.
Vezi profilul complet


Ce vom face

Rent a Vespa Cluj este un serviciu de inchirieri scutere. Scuterele se ridica de pe strada Daicoviciu Nr. 11, din barul Room. Aici sunt, de asemenea, expuse uneori. Facem mai apoi instructajul de siguranță, se înmânează scuterele și echipamentul de protecție și pot începe explorarea spațiului urban. Nu există limite la cea ce poți să descoperi sau face. Minim se închiriază 24 de ore de momentul predării, 2 zile sau chiar o săptămână sau o lună.


Unde o să fie

Așezat la încrucișarea unor drumuri de interes național și internațional, Cluj-Napoca a constituit în permanență un centru de atracție turistică, atât datorită monumentelor aparținând trecutului istoric, cât și bogatei activități cultural-științifice favorizată de inestimabile valori găzduite în muzee și biblioteci de rezonanță națională, de existența teatrelor dramatice și lirice, cu largă audiență și pe plan internațional și nu în ultimul rând de existența Grădinii Botanice – așezământ de notorietate europeană, în incinta căreia se află și un valoros muzeu botanic (https://ro.wikipedia.org)


Ce pot să ofer
Echipament

Scuterul și echipament de protecție.


Cine poate participa

Pot participa oaspeții cu vârsta peste 18 ani.


Cerințe pentru oaspeți

Trebuie să ai vârsta minimă de 18 ani și permis de conducere obținut cu minim 6 luni înainte.


Sfaturi de la gazdă

Scuter-ul se predă și se returnează cu plinul facut. Pentru închiriere, se percepe o garanție de 450 de lei (numerar sau card bancar) care este returnată la înapoierea scuter-ului.

Selectează data & ora

Ai ajuns tarziu!
Nu mai sunt locuri libere pentru această experiență.
Distribuie prietenilor tăi!

Ești interesat?
Vezi disponibilitatea pentru această activitate.
Distribuie prietenilor tăi!