Atelier de gătit pentru copii (cooking party)

Din categoria: Lectii & ateliere
3 ore
română
Până la 20 persoane

Alexandrina  Maradin
Despre gazda ta, Alexandrina

Din drag de oameni, am creat contextul în care pot împărtăși cu voi tradiții, rețete și o masă românească ca în zi de sărbătoare. M-am născut și am crescut la țară, în zona Neamţ, în Moldova. Am rămas îndrăgostită de trăit magia sărbătorilor petrecute în familia mea numeroasă și de armonia în care toate se petreceau în copilărie. Am învățat de mică să gătesc și bucatele gătite de mine erau din ce în ce mai apreciate. După mai bine de 20 de ani de management și condus echipe mari, am decis să revin la rădăcini și să trăiesc sărbătorile în familie în fiecare zi. Așa s-a născut Mama Maradin.
Vezi profilul complet


Ce vom face

Cooking party pentru copii. Ce ai spune dacă ar avea ocazia să gătească chiar el, împreună cu prietenii săi, meniul pentru petrecere? Un cooking party împreună cu Mama Maradin este ceea ce cauți, cu siguranță! De un astfel de party se pot bucura copiii cu vârstele între 5 și 15 ani dornici să se distreze găting alături de prieteni. Timp de 3 ore, într-un cadru festiv, echipați ca adevărați chefi, copiii gătesc împreună și participă la jocurile specifice gătitului organizate pentru ei.


Unde o să fie

Totul se petrece într-un loc frumos din centrul Brașovului. Decorarea spațiului îmbina armonios trecutul cu prezentul iar atmosfera este relaxata ca în familie. Gazdele se pricep de minune să te facă să te simți ca acasă.


Ce pot să ofer
Materiale / Indicații

Jocuri speficite și ustensile pentru gătit.

Pentru acasă

Card cu două rețete de făcut acasă pentru fiecare invitat

Fel principal de mâncare / desert

Fel principal de mâncare și un desert pe care îl vor savura cu maximă plăcere, căci sunt pregătite chiar de mânuțele lor!


Cine poate participa

Pot participa oaspeții cu vârsta peste 5 ani.

Participarea oaspeților sub 18 ani

Dacă aduci un oaspete care are sub 18 ani, este responsabilitatea ta să te asiguri că activitățile în care participă sunt adecvate vârstei.


Cerințe pentru oaspeți

Copiii cu vârstele între 5 și 15 ani dornici să învețe și să experimenteze gătitul alături de prieteni.

Selectează data & ora

Ai ajuns tarziu!
Nu mai sunt locuri libere pentru această experiență.
Distribuie prietenilor tăi!

Ești interesat?
Vezi disponibilitatea pentru această activitate.
Distribuie prietenilor tăi!

Experiențe similare