Explorează destinația Zărnești-Piatra Craiului pe bicicletă

24 ore
română
Până la 6 persoane
Părinții își pot aduce copiii mai mici de 2 ani.

Noroc  România
Despre gazda ta, Noroc

Tururile de ciclism montan "Noroc Romania" sunt conduse de doi piloți MTB (frate și sora) care iubesc locul în care trăiesc și care doresc să o promoveze - împărtășind cu riderii simpla frumusețe și sălbăticie a acestui paradis montan unic. Ne aflăm la poalele muntelui Piatra Craiului, o parte unică a Munților Carpați. Aici puteți găsi încă păduri sălbatice, pajiști alpine, piste unice, trasee abrupte prin sate de munte, peisaje uimitoare, oameni ospitalieri care duc un mod tradițional de viață.
Vezi profilul complet


Ce vom face

Descoperă destinația Zărnești - Piatra Craiului pe bicicletă, pe traseele cicloturistice din zonă, pe cont propriu sau însoțit de ghid. Cele 11 trasee de cicloturism marcate acoperă întreaga suprafaţă a Parcului Naţional Piatra Craiului şi prezintă 3 grade de dificultate: uşor, mediu şi dificil. Acestea parcurg drumuri forestiere şi poteci turistice legând între ele cele mai frumoase locuri de vizitat, zone împădurite sau poieni, satele Măgura și Peștera, desfăşurându-se pe asfalt doar pe mici distante, din acest motiv recomandându-se utilizarea bicicletelor de munte (MTB).


Unde o să fie


Ce pot să ofer
Echipament

Bicicletă Cube, cască, kit reparație

Ghidaj mountain-bike


Cine poate participa

Pot participa oaspeți de toate vârstele.

Participarea oaspeților sub 18 ani

Dacă aduci un oaspete care are sub 18 ani, este responsabilitatea ta să te asiguri că activitățile în care participă sunt adecvate vârstei.


Sfaturi de la gazdă

Tariful este pentru o familie intreagă timp de o zi.

Selectează data & ora

Ai ajuns tarziu!
Nu mai sunt locuri libere pentru această experiență.
Distribuie prietenilor tăi!

Ești interesat?
Vezi disponibilitatea pentru această activitate.
Distribuie prietenilor tăi!