Află povestea vinului de mure

(1)

Despre gazda ta, Ionel

Abund Berry a luat naștere în urmă cu trei ani, în județul Gorj. Am pus la baza sa mult curaj, viziune și, cel mai important aspect, toată pasiunea pentru cultivarea fructelor de pădure. Misiunea noastră este de a crea o schimbare în societatea românească prin însăși activitatea pe care o derulăm și valorile care ne caracterizează: integritatea, seriozitatea și sinceritatea.
Vezi profilul complet


Ce vom face

Murele noastre mândre de abia așteaptă să fie gustate de copilași pofticioși. Iar experiența de a culege singuri fuctele, de a petrece câteva ore cu familia în natură și liniște este de neprețuit. Ne-am propus să fim onești în tot ceea ce facem, de aceea, produsele noastre sunt obținute în mod natural, pentru a păstra intactă aroma fructelor de pădure. Ambiția noastră este de a fi prezenți în piața autohtonă pentru a suplini lipsa fructelor de pădure românești din centrele comerciale și nu oricum, ci prin excelența produselor create de noi. Nu vrem să fim buni, țintim să fim excelenți, pentru că doar grija față de client ne alimentează perseverent și dragostea pentru ceea ce facem.


Unde o să fie

Abund Berry a luat naștere în urmă cu trei ani, în județul Gorj. Am pus la baza sa mult curaj, viziune și, cel mai important aspect, toată pasiunea pentru cultivarea fructelor de pădure.


Ce pot să ofer
Tur ghidat

Scurt tur al plantației, mod de plantare și procesare

Mure proaspete

Culege singur murele direct din plantație

Degustare vin de mure

Oferim o degustare a vinului de mure obținut din mure proaspete


Cine poate participa

Pot participa oaspeții cu vârsta peste 2 ani.

Participarea oaspeților sub 18 ani

Dacă aduci un oaspete care are sub 18 ani, este responsabilitatea ta să te asiguri că activitățile în care participă sunt adecvate vârstei.

Include alcool

Vor fi serviți cu băuturi alcoolice doar oaspeții care au vârsta legală pentru a consuma alcool și care dețin un buletin de identitate valabil.


Cerințe pentru oaspeți

Aduceți cu voi cizmulițe de ploaie pentru cei mici și purtați o încălțăminte lejeră de care să nu vă pară rău că s-a murdărit.


Părerile oaspeților
  • TeodoraM
    TeodoraM • 19 Jul, 2019
    Experiență faină, aș recomanda! Ionuț a fost o gazdă foarte socială și prietenoasă, iar vinul de mure are un gust aparte!
Selectează data & ora

Ai ajuns tarziu!
Nu mai sunt locuri libere pentru această experiență.

Ești interesat?
Vezi disponibilitatea pentru această activitate.