Culege chiar tu fructele proaspete

Din categoria: Natură
2 ore
română
Până la 40 persoane
Părinții își pot aduce copiii mai mici de 2 ani.

Aromela  Bio
Despre gazda ta, Aromela

Povestea noastră a început în anul 2014, din dorința de a obține produse unice românești. Am pornit la drum cu o plantație de soc, lavandă și aronia ecologice, însă pasiunea pentru natură ne-a condus spre dezvoltare, înființând și alte culturi bio. Astfel, în anul 2021, ne mândrim cu o fermă de 10 hectare, AROMELA (Sana Plant Extract, denumire care cuprinde esența activității noastre: Extracte din Plante Sănătoase).
Vezi profilul complet


Ce vom face

Luna în care încep să se coacă cele mai delicioase fructe a sosit. Fructele proaspete sunt delicioase, însa cu atât mai special este să le culegi chiar tu. Te așteptăm să iți umplii coșul cu roadele naturii și să te bucuri de o experiență fabuloasă. • Perioada disponibilă: Capșuni - sfârșit de mai/început de iunie Coacăz - iunie Lavandă - sfârșit de iunie/început de iulie Mure - iulie/început de august Aronia - august Plante medicinale (tătăneasă; mușețel; isop; melissa) - tot sezonul Plantare stoloni căpșuni în ghiveci • Cost Cost: 30 lei/persoană (se primeste pachet cadou cu produse Aromela); Copiii < 2 ani- intrare gratuită; Pret produse recoltate: 30 lei/kg Pret stolon capsun in ghiveci: 10 lei/buc


Unde o să fie

Ferită de forfota orașului, ferma Aromela este situată intr-un colț de liniște, la 40 km de București. Abia așteptăm să ne vedem și să vă urăm un bun venit în ferma noastră!


Ce pot să ofer
Instructaj / Ghidaj

Răspundem cu mare drag tuturor intrebărilor

Ladițe carton

Vă oferim ladițe din carton pentru a depozita fructele și/sau plantele culese


Cine poate participa

Pot participa oaspeți de toate vârstele.

Participarea oaspeților sub 18 ani

Dacă aduci un oaspete care are sub 18 ani, este responsabilitatea ta să te asiguri că activitățile în care participă sunt adecvate vârstei.


Cerințe pentru oaspeți

Respectarea cerințelor ne va permite să oferim un sezon sigur pentru toți vizitatorii. Vrem să vă oferim un mediu curat și vă mulțumim că ne ajutați să îl păstrăm așa. • Tratați plantele și copacii cu delicatețe, nu rupeți și nu călcați culturile • Vă rugăm să culegeți doar din zonele marcate • Protejați fructele, ajutați-vă de tulpină când culegeți • Fructele noastre sunt prea delicioase pentru a fi risipite, așa că vă rugăm să cumpărați ceea ce alegeți, sau să duceți fructele nedorite la cutiile special amenajate din capetele rândurilor


Sfaturi de la gazdă

Zilele ploioase fac ferma să devină greu accesibilă, așa că vă rugăm să verificați vremea în prealabil și să ne contactați pentru informații și ajutor.

Selectează data & ora

Ai ajuns tarziu!
Nu mai sunt locuri libere pentru această experiență.
Distribuie prietenilor tăi!

Ești interesat?
Vezi disponibilitatea pentru această activitate.
Distribuie prietenilor tăi!