Exploreaza Sibiul pe scuter electric

Din categoria: Experiențe urbane
3 ore
română
Până la 4 persoane

Florin  Muntean
Despre gazda ta, Florin

Am avut un vis, acela de a oferi prietenilor posibilitatea de a-și petrece timpul liber plimbându-se și admirând frumusețile Sibiului și locurile deosebite din jurul acestuia. Mi-am dorit să ofer celor care mă aleg pe mine, posibilitatea de a se bucura de străduțele cu iz medieval, de miresmele teraselor pline cu flori cu ajutorul unui transport simplu, comod, liber și prietenos cu mediul înconjurător.
Vezi profilul complet


Ce vom face

Petrece-ți timpul liber plimbându-te și admirând frumusețile Sibiului și locurile deosebite din jurul acestuia pe un scuter electric. Imi doresc să ofer celor care mă aleg pe mine, posibilitatea de a se bucura de străduțele cu iz medieval, de miresmele teraselor pline cu flori din Sibiu cu ajutorul unui transport simplu, comod, liber și prietenos cu mediul înconjurător.


Unde o să fie

Poti explora străduțele cu iz medieval din Sibiu sau poti alege traseul nostru prefereat pe care ti-l propunem și ție: Sibiu - Cisnădie (12 km), Cisnădie - Cisnădioara (5 km), Cisnădioara - Rășinari (10 km), Rășinari - Poplaca (5 km), Poplaca - Sibiu (13 km).


Ce pot să ofer
Instructaj

Asiguram instructajul turistului

Echipament (casca)

Asiguram casa de protectie

Ghidar turistic

Ghidaj turistic, recomandări de plimbare


Cine poate participa

Pot participa oaspeții cu vârsta peste 18 ani.


Cerințe pentru oaspeți

Trebuie să ai vârsta minimă de 18 ani și permis de conducere obținut cu minim 6 luni înainte. Îți recomandăm să porți haine adecvate acestui tip de activitate. Pentru închiriere, se percepe o garanție de 400 lei, sumă returnabilă după predare scuter.


Sfaturi de la gazdă

Scuter-ul se predă cu acumulatorul încărcat iar acesta are o autonomie de 70 km. Asigură-te că traseul ales de tine este sub 70 km.

Selectează data & ora

Ai ajuns tarziu!
Nu mai sunt locuri libere pentru această experiență.
Distribuie prietenilor tăi!

Ești interesat?
Vezi disponibilitatea pentru această activitate.
Distribuie prietenilor tăi!