Vizitează Delta Dunării la început de Primăvară

Din categoria: Stil de viață
24 ore
română
Până la 10 persoane
Părinții își pot aduce copiii mai mici de 2 ani.

Mihaela  Preda
Despre gazda ta, Mihaela

Ghid turistic specializat ne descrie o parte din frumusețea peisajelor și a excursiilor cu barca: "Mergând ușor cu barca pe canale, te poți bucura de un adevarăt spectacol deltaic! Admiri cu uimire dânsul lin al pelicanilor sub formă de spirală, auzi trilurile vioaie ale privighetorilor sau ale pițigoilor și simți parfumul irisilor de baltă sau al zălogilor (arbuști cu frunzele în formă de vârf de lance ce înfloresc primavara în delta). Tot acum apar și primele plante acvatice.
Vezi profilul complet


Ce vom face

Explorează Pădurea Letea într-un safari de neuitat, îmbie-ți simțurile cu delicioasele preparate tradiționale la Festivalul Scrumbiei, creează momente unice și joacă-te cu pescărușii sau chirele de baltă la Insula K (Insula Păsărilor). Admiră cel mai frumos apus în Golful Musura și dimineață bea-ți cafeaua pe plajă alături de pelicani! Această este rețeta perfectă pentru o escapadă în mijlocul naturii, la început de primăvară! Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru minivacanța de Paște, 1 Mai sau de Rusalii, Delta Dunării este destinația potrivită pentru ține și prietenii tăi.


Unde o să fie

Unul dintre principalele avantaje pentru a alege Sulina este că de aici poți merge la mare, dar poți face excursii și în Delta Dunării, pe mai multe trasee turistice. Sulina, singurul oraș din deltă cu o istorie impresionantă este, de fapt, o insula înconjurată de Marea Neagră, Dunare și canalele acesteia.


Cine poate participa

Pot participa oaspeții cu vârsta peste 2 ani.

Participarea oaspeților sub 18 ani

Dacă aduci un oaspete care are sub 18 ani, este responsabilitatea ta să te asiguri că activitățile în care participă sunt adecvate vârstei.


Sfaturi de la gazdă

Clima este perfectă pentru a explora delta, temperaturile sunt ideale pentru excursii, însa dimineața și seara este mai rece, tocmai de aceea ar trebui să adaugați în rucsac o geacă mai groasă.

Selectează data & ora

Ai ajuns tarziu!
Nu mai sunt locuri libere pentru această experiență.
Distribuie prietenilor tăi!

Ești interesat?
Vezi disponibilitatea pentru această activitate.
Distribuie prietenilor tăi!