Degustare vinuri autentice românești


Despre gazda ta, Andreea

LacertA Winery este un proiect lansat de un grup de investitori! Vinurile obținute de-a lungul paralelei 45, paralela pe care se poziționează și podgoria Dealu Mare alături de zone precum Piemont sau Bordeaux, sunt recunoscute pentru gustul bogat, complex și catifelat. Sortimentele de vin LacertA, câstigatoare a numeroase medalii de aur în cadrul concursurilor de specialitate, dispun de o cramă noua, modernă, pregătită pentru vizite pe domeniul podgoriei.
Vezi profilul complet


Ce vom face

Te invitam să ne vizitezi și să degusti vinurile LacertA acolo unde sunt produse! Vei avea ocazia să vezi care este procesul de pregatire, să le simți gustul și să cumperi sortimentul care ți se potrivește cel mai bine. Pot fi alese, în ziua vizitei, de către somelierul cramei noastre, 3 din cele 20 de varietați disponibile. In timp ce te bucuri de sortimentele noastre, vom fi bucurosi sa-ti povestim despre istoria vinurilor LacertA si despre procesul nostru de productie . Vom vizita crama, unde se afla butoaiele (barrique) de vinuri, mai apoi beciul, unde se produce vinul inainte de a fi depozitat in butoaie, iar la final podgoriile LacertA.


Unde o să fie

Într-o locație de basm de la doar 100 de km de București, crama LacertA te invită să descoperi experiențe fără egal. În centrul domeniului LacertA se află Conacul Dorobantu, opera arhitectului Ion Mincu. Construit în 1901 și renovat în 2005 conform planurilor originale, mostra de arhitectură neo-romanească privește de la înalțime dealurile din jur, pline-ochi cu viță de vie.


Ce pot să ofer
Tur ghidat

Plimbare/circuit complet cu ghid prin cramă și podgorie.

Gustare

Platou format din mezeluri, brânzeturi și pâine presarată cu sare și ulei de măsline.

Degustare vin

Servicii complete din partea somelierului nostru, cu multiple recomandări privitoare la consumarea vinului: temperatură, asociere cu mancaruri, etc)


Cine poate participa

Pot participa oaspeții cu vârsta peste 14 ani.

Participarea oaspeților sub 18 ani

Dacă aduci un oaspete care are sub 18 ani, este responsabilitatea ta să te asiguri că activitățile în care participă sunt adecvate vârstei.

Include alcool

Vor fi serviți cu băuturi alcoolice doar oaspeții care au vârsta legală pentru a consuma alcool și care dețin un buletin de identitate valabil.


Sfaturi de la gazdă

LacertA NU oferă servicii de cazare, masă/catering! După terminarea vizitei, recomandăm cu mare caldură Ferma Dacilor, la aprox. 5-7 km departare de crama noastră.

Selectează data & ora


39 lei / loc

Ești interesat?
Vezi disponibilitatea pentru această activitate.